Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ!!! Εκλεψαν παιδιά που βγήκαν για κάλαντα

Εκλεψαν παιδιά που βγήκαν για κάλαντα
Τέσσερις ληστείες σε βάρος ανηλίκων και με σκοπό να τους αποσπάσουν τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει από τα κάλαντα, σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας στην Αττική, ενώ στη Θεσσαλονίκη, για ανάλογο περιστατικό συνελήφθησαν τρία άτομα, δύο εκ των οποίων ανήλικα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα καταγεγραμμένα περιστατικά είναι τα εξής:
Στην Καλλιθέα, στην οδό Ζερβού, στις 10.30 π.μ., τρία άτομα αφαίρεσαν από δύο ανήλικους τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει από τα κάλαντα.
Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε στα Πατήσια, στην οδό Σλήμαν, με θύματα δυο 15χρονους, από τους οποίους πήραν 150 ευρώ και τα κινητά τους τηλέφωνα.
Στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Ανδρομάχης, δυο ληστές έκλεψαν τα χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο από έναν 10χρονο και έναν 12χρονο με απειλή μαχαιριού, καθώς και στις 14:00 επίσης στο Π. Φάληρο, στην οδό Ίριδος, σημειώθηκε και δεύτερο περιστατικό με θύματα δύο ανήλικους.
Τέλος, στις 13:10 στο Νέο Ψυχικό, στην οδό Καλπακίου, δύο άτομα αφαίρεσαν από ανηλίκους τα χρήματα από τα κάλαντα.
Στη Θεσσαλονίκη, δύο 16χρονοι κι ένας 19χρονος συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε, το πρωί, στην Καλαμαριά, σε βάρος τριών μαθητών που λέγανε τα κάλαντα. Η Αστυνομία μετά από έρευνες εντόπισε και συνέλαβε τους δράστες. Οι νεαροί κατηγορούνται ότι λίγο μετά τις 9 το πρωί με την απειλή μαχαιριού άρπαξαν 25 ευρώ από τα 12χρονα θύματά τους, ποσό που είχαν συγκεντρώσει νωρίτερα ψάλλοντας τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου