Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Το έθιμο της Βασιλόπιτας καλά κρατεί, και του Χρόνου!



Η «αναμνηστική» μας, χθες, πρώτη εργάσιμη του 2012. Από δεξιά, Δημήτρης Ρηγόπουλος, Ηλίας Μαγκλίνης, Ελένη Μπίστικα, Νίκος Βατόπουλος, εμπρός, Ολγα Σελλά, Δημήτρης Μπούρας, Ηλιάνα Σουσώνη, Μαριάννα Τζιαντζή, Ρούλα Καρακούση, Πέτρος Παπακωνσταντίνου, Ανδρέας Πετρουλάκης, Ακριβή Κάκαβα, η τυχερή Σάντρα Βούλγαρη, ο Σπύρος Γιανναράς, η Λίζα Λυκίδου (φωτο Γιούλη Επτακοίλη).
Tης Eλενης Mπιστικα, Η Καθημερινή, 3/1/2012
Το 2012 ήρθε, όπως φοβόμαστε, στις 15 Ιανουαρίου καταφθάνει η τρόικα με τους τρεις ευρω-λεβέντες για να βάλουν και του Νέου Ετους τα δύο πόδια σ’ ένα στενό παπούτσι.
Εμείς, οι συντάκτες της «Κ» ευχόμαστε ο ένας στον άλλο «Καλή Χρονιά» με περισσότερη ζέση από άλλη φορά για να τονωθεί το ηθικό αμφοτέρων.
Οπως κάθε χρόνο κόψαμε στον τέταρτο όροφο των γραφείων της «Καθημερινής» την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας – το «Σημειωματάριο», το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό, Ραδιοτηλεοπτικό, κριτική κινηματογράφου, με τον Νίκο Βατόπουλο, υπεύθυνο του Πολιτιστικού Τμήματος, να κρατά το μαχαίρι! Το φλουρί, χρυσό από τη Χριστιάνα Καίσαρη, έπεσε στη Σάντρα Βούλγαρη, κι όλοι μαζί φωτογραφηθήκαμε για την «οικογενειακή αναμνηστική» με ευχή «Καλές Ειδήσεις» και «Καλύτερες Ημέρες» για τον Τύπο και ΜΜΕ «Και του Χρόνου», στην καλή μας εφημερίδα με το ήπιο συναδελφικό κλίμα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες!
THΛEΦOΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου