Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Πρεμιέρα για το Πατρινό καρναβάλι


Με πυροτεχνήματα και την εντυπωσιακή είσοδο του βασιλιά Καρνάβαλου στην πλατεία Γεωργίου πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Πάτρα η τελετή έναρξης του Καρναβαλιού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε επίσης παρουσίαση παλαιοτέρων καρναβαλιών μέσα από βίντεο γουόλ, τα οποία ήταν τοποθετημένα στη μεγάλη σκηνή.

Πριν από την τελετή, υπήρξε διάλογος ανάμεσα στο δήμαρχο Ανδρέα Φούρα και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Αλέξη Σκαρμέα με έντονο χιουμοριστικό στοιχείο και στη συνέχεια ο Δήμαρχος κήρυξε τη φετινή έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού, παρουσία του προέδρου των καρναβαλικών πόλεων της Ευρώπης Βαν ντα Κρούον στην κατάμεστη πλατεία Γεωργίου.

Η τελετή έναρξης περιελάμβανε ακόμη χορευτικά, μουσικές εκτελέσεις γνωστών τραγουδιών, μουσικούς ρυθμούς με έντονα τα στοιχεία λάτιν και ντίσκο, αλλά και ένα αφιέρωμα στον Μάικλ Τζάκσον.

Το φετινό καρναβάλι είναι από τα μικρότερα σε χρονική διάρκεια, αφού θα ολοκληρωθεί με τη μεγάλη παρέλαση στις 14 Φεβρουαρίου. [ΤΑ ΝΕΑ: Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010, 19:04, Web-Only]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου