Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Άστατος καιρός και την Κυριακή του Πάσχα


Την Κυριακή του Πάσχα σε πολλές περιοχές της χώρας το ψήσιμο του οβελία θα γίνει με... σκέπαστρο. Από τη Δευτέρα αναμένεται βελτίωση του καιρού και άνοδος της θερμοκρασίας. Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχοπτώσεις το μεσημέρι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί - νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια 7 Μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα.


Τη Δευτέρα του Πάσχα αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και οι άνεμοι θα πνέουν 4-6 Μποφόρ. Στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βροχές πιθανώς να σημειωθούν στα ορεινά.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και την Τρίτη του Πάσχα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 4-6 και πιθανόν 7 Μποφόρ. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου