Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Συλλήψεις για παράνομη κατοχή και διακίνηση βεγγαλικών

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΑΜΟ, ΧΙΟ, ΑΙΤΟΛΩΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
Σε συλλήψεις για παράνομη κατοχή βεγγαλικών και κατασχέσεις κροτίδων προχώρησε η αστυνομία στην Σάμο, την Χίο και την Αιτολωακαρνανία.
Συλλήψεις για παράνομη κατοχή και διακίνηση βεγγαλικών
Συνελήφθη στην Σάμο, 36χρονος που είχε στην κατοχή του 100 κροτίδες. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «περί βεγγαλικών». Ο 36χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ κατασχέθηκαν οι κροτίδες. Παράλληλα στην παραλιακή της Σάμου, η αστυνομία εντόπισε και κατέσχεσε 150 κροτίδες που περιέχονταν σε πλαστική συσκευασία.
Στην περιοχή «Βροντάδος» της Χίου , εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή, 108 ρουκέτες έτοιμες προς ρίψη, 24 ξύλινες βέργες (ρουκετόξυλα) και 38 καλούπια αυτοσχέδιων ρουκετών, έτοιμα προς γέμιση.
Επίσης συνελήφθη την Μεγάλη Πέμπτη, στο Νεοχωρι Αιτωλοακαρνανίας ένας 64χρονος σε βάρος του οποίου και μιας 58χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία-κατοχή κροτίδων και παιδικών παιχνιδιών καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα πώλησης ειδών κυνηγίου της 58χρονης στο Νεοχώρι, το οποίο λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος ο 64χρονος, βρήκαν και κατέσχεσαν 14.180 κροτίδες, 63 παιδικά παιχνίδια, ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων, 150 φυσίγγια κρότου και τρεις ναυτικές φωτοβολίδες.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου